NOTÍCIES

Què és el MIR i com preparar-lo bé!

Categoria
Què és el MIR i com preparar-lo bé! - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Si vols estudiar Medicina, ja deus saber perfectament què és el MIR: és l'examen de Metge Intern Resident (MIR) que han d'aprovar tots els graduats en Medicina per poder accedir a una plaça de metge especialista al territori espanyol.

Què és el MIR exactament?

És una prova tipus test d'unes 185 preguntes, aproximadament, que s'ha de contestar en màxim quatre hores. Cada pregunta que s'encerta val 3 punts i les que es fallen resten 1 punt.

Els estudiants que es presenten al MIR preparen la prova durant mínim 1 any (en la majoria de casos) i té molta dificultat.

Examen MIR Medicina
L'examen MIR és molt intens i complicat, però hi ha universitats com la UVic-UCC que el preparen durant el grau universitari.

Com es prepara l'examen MIR?

Com que l'examen MIR és força difícil i hi surt moltíssim temari, els estudiants que volen fer-la es preparen en acadèmies específiques o professors particulars. 

Tot i això, hi ha universitats on, mentre estàs estudiant el grau en Medicina, ja et preparen per l'examen MIR! Una d'elles és la UVic-UCC, on existeix un Programa de preparació del MIR.

Els estudiants de Medicina de la UVic-UCC estan orientats des de primer curs a aprovar el MIR i els exàmens que fan ja tenen un format molt similar.

Si t'interessa estudiar Medicina a la UVic-UCC, recorda que és una de les universitats que has d'incloure en la Preinscripció Universitària per optar a una plaça. Demana més info del grau en Medicina a la UVic-UCC!

Fonts: Redacción Médica

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.