NOTÍCIES

Per què estudiar Biologia “de bota”?

Per què estudiar Biologia “de bota”?

Si tens pensat estudiar Biologia és que el món natural t’ha agradat des de sempre i que, si has fet Batxillerat, no n’has tingut prou amb l’assignatura de bio! Ara bé, un cop dins la carrera, aprendràs que existeixen dos branques: la biologia “de bata”, que se centra en les investigacions de laboratori, i la biologia “de bota”, que és la d’investigacions sobre el terreny i al bell mig del medi natural. Avui us volem parlar del segon cas, una figura menys coneguda però igual de necessària!

Per què t’agradarà la Biologia “de bota”?

Per què t’agradarà la Biologia “de bota”?

De moment, no existeix el Grau en Biologia que s’especialitzi en una o l’altra branca, però sí és cert que només les universitats que estan envoltades de natura poden fer més assignatures de contacte directe amb el medi! A més, estudiar Biologia en una universitat amb aquestes característiques, té uns quants avantatges:

  • Si vols especialitzar-te en la biologia “de bota”, tindràs molta experiència gràcies a les classes pràctiques! Per exemple, no té res a veure estudiar el desenvolupament de les granotes des d’un llibre amb observar-les de ben a prop, al seu hàbitat natural!
  • També estaràs més preparat/da per especialitzar-te en temes com zoologia, botànica o medi ambient, ja que t’envoltaràs d’animals, boscos, rierols i muntanyes!
  • Si això és, com creus, “lo teu”, gaudiràs moltíssim més: les sortides de camp amb companys de classe i professors seran el teu moment preferit de la setmana!

Ja t’has decidit? La veritat és que aquests detalls són molt i molt importants a l’hora d’escollir una universitat. Ara ja saps que la Biologia no és igual a tot arreu!

Per què t’agradarà la Biologia “de bota”?

 

Informació

A la UVic, podràs convertir-te en biòleg/oga “de bata” o “de bota”, ja que és una de les poques universitats envoltada de natura. Situada a la comarca d’Osona, gaudiràs amb tots els boscos, muntanyes, rius, pantans i camps que té! Vols més informació del Grau en Biologia de la UVic? Et queda algun dubte? Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquest grau? Contacta amb nosaltres!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals