NOTÍCIES

Què fer després de saber les notes de la Selectivitat?

Categoria
Què fer després de saber les notes de la Selectivitat? - Preparats.cat

Ja s'han publicat les notes de la Selectivitat! T'han anat millor o pitjor del que esperaves? Podràs accedir al grau que desitges? Quins passos cal seguir ara? Hi ha tantes preguntes després de les PAU! Et diem què fer perquè no se't passi cap pas.

Què fer si has aprovat la sele:

  • Si estàs conforme amb les notes obtingudes, només has de fer la Preinscripció Universitària! Ara toca esperar a la 1a assignació de places. Esperem que hi hagi sort!
  • Si no estàs d'acord amb alguna de les notes, pots demanar una verificació de la qualificació o una nova correcció. Ull, perquè són diferents i una d'elles pot fer que et pugi o baixi la nota! Si demanes una revisió, els resultats es publicaran abans de la 1a assignació de places.
  • Si has demanat una de les revisions, també pots sol·licitar veure els exàmens un cop s'han tornat a corregir o revisar.

Què fer si has suspès la sele:

  • Si la nota mitjana de la Sele t'ha quedat suspesa, hauràs de repetir-la per poder fer la Preinscripció Universitària a la següent convocatòria. Consulta les dates!

Què fer si has suspès alguna assignatura o fase:

  • Si has suspès la Fase General, l'hauràs de repetir sencera!
  • Si només has suspès 1 o més assignatures de la Fase General i, tot i que t'ha quedat aprovada, vols millorar la nota, hauràs de repetir TOTA la Fase General!
  • Si vols repetir 1 o més assignatures de la Fase Específica, NO hauràs de repetir tota la fase sencera.

Ja tens clar què fer per seguir endavant? Si tens dubtes, envia'ls a Preguntes i Respostes!

Preparats.cat - Registre

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
16 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.