NOTÍCIES

Què has d’estudiar per trobar feina?

Què has d’estudiar per trobar feina?

Sempre diem que no hauries d’escollir un Grau únicament per si trobaràs feina o no, però que aquesta carrera tingui un alt índex d’inserció laboral pot ser un punt més perquè acabis de decidir-te! Què has d’estudiar per trobar feina? Els rànquings varien cada any, però, més o menys, les carreres amb més ocupabilitat es mantenen a les mateixes posicions.

CARRERES AMB MÉS INSERCIÓ LABORAL

Les següents són algunes de les carreres que tenen entre un 92 i un 98% d’ocupació: això vol dir que 9 de cada 10 dels seus estudiants han trobat feina!*

  • Teràpia Ocupacional: és una de les disciplines més desconegudes entre els nous estudiants, però una de les més buscades al món de la salut!
  • Enginyeries: l’ocupabilitat de les carreres tècniques està a l’ordre del dia!
  • Medicina: una de les professions que sempre ha tingut demanda laboral i que, seguint la lògica aplastant, en tindrà cada dia més!
  • Traducció i Interpretació: cada vegada més, les empreses s’internacionalitzen i s’obren al món. Necessiten traductors i intèrprets a dojo!
  • Publicitat i relacions públiques: ja t’has adonat que la publicitat mou el món, oi? Doncs, si t’agrada, llença-t’hi de cap!
  • Administració i Direcció d’Empreses: el món necessita persones amb esperit de líder i amb empenta per crear noves empreses que capgirin el mercat. Ets una d’elles?
  • A la llista completa hi ha algunes carreres més, com ara Òptica i Optometria, Odontologia, Matemàtiques, Logopèdia, Podologia, Economia o Criminologia!

Has trobat el teu Grau a la llista? Genial! Si no és així, que sàpigues que trobar feina no només depèn d’això: el teu talent i la teva dedicació són claus a l’hora de tenir èxit en una entrevista de feina. Ànims i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
13 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.