NOTÍCIES

Per què l'Audiologia és un estudi de futur?

Grau Audiologia General - UVic
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Si t'interessa estudiar una carrera de l'àmbit de la salut, potser no t'has plantejat mai triar un grau tan concret com el d'Audiologia General, però és un estudi amb moltíssim futur i sortides laborals!

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ja està avisant que en pocs anys hi haurà molts problemes de pèrdua auditiva i malalties vestibulars en una gran part de la població, i és per això que necessitarem professionals especialitzats en la salut de l'audició!

Per què estudiar Audiologia General?

Si t'interessa aquesta disciplina, has de saber que l'única carrera que existeix actualment a tot l'estat espanyol és el grau en Audiologia General de la UVic, integrat dins la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. De fet, és el primer que s'estrena d'aquest àmbit a tot l'estat!

Es tracta d'un grau en format semipresencial, així que tindràs algunes sessions presencials i la resta de continguts els treballaràs a distància.

  • Cada vegada necessitarem més professionals que es dediquin a la salut auditiva i vestibular per poder treballar juntament amb els otorrinolaringòlegs i altres perfils sanitaris.
  • Estudiaràs amb una metodologia molt pràctica i aprendràs en instal·lacions tan innovadores com l'Audiolab.
  • Acabaràs la carrera amb un perfil clínic i tecnològic i amb les capacitats per atendre persones i valorar el seu cas.
  • Podràs fer etapes de formació o pràctiques a l'estranger.
  • Tindràs una gran varietat de sortides professionals i podràs treballar en clíniques privades, així com en investigació i comercialització de pròtesis auditives.

També has de saber que si ja has estudiat un cicle formatiu del mateix àmbit, com els CFGS en Audiopròtesis o el CFGS en Audiologia Protèsica, et convalidaran 36 crèdits ECTS, que equival a una mica més de mig curs acadèmic!

Demana més informació del grau en Audiologia General! O apunta't a la sessió informativa online del 3 de juny, on t'explicaran tot el que necessites saber sobre el grau!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
17 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.