NOTÍCIES

Per què és millor una universitat amb períodes de pràctiques obligatoris?

Per què és millor una universitat amb períodes de pràctiques obligatoris?

Sabies que les pràctiques en empreses no són obligatòries a totes les universitats? En moltes, et gradues sense haver posat mai un peu en cap empresa, servei o entitat del sector en el qual t’has format i, per tant… el salt cap al món professional se’t fa molt més dur! Això ho has de tenir molt en compte a l’hora d’escollir la universitat.

Per què és positiu fer pràctiques obligatòries?

  • És el teu primer contacte amb el món laboral dins l’àmbit del Grau que has estudiat! Quan trobis feina, et serà molt més fàcil adaptar-te al funcionament de l’empresa que et contracti!
  • Per a les empreses, és una garantia de les teves qualitats, ja que tens una mica d’experiència laboral!
  • Si fas les pràctiques a l’estranger, se’t valorarà doblement: tenir experiència en un altre país i, fins i tot, amb un altre idioma, són característiques molt valorades al món professional!
  • A la universitat i a les pràctiques treballaràs molt en grup i a la vida real també es dóna molta importància al treball en equip
  • Tindràs un/a tutor/a de pràctiques que t’ajudarà a adaptar-te al lloc on treballis i a aprendre tots els processos i activitats que s’hi realitzen: pots aprendre moltíssim de persones amb molt més recorregut que tu
  • Faràs molts contactes que t’aniran molt bé quan et llancis al mercat laboral!

Podríem dir que aquest és el tema més important que has de valorar per escollir universitat, juntament amb d’altres com la possibilitat de fer un intercanvi a l’estranger o els períodes de recuperacions dels exàmens finals. Però, sense dubte, aquest és el que t’ajudarà més a encaminar el teu futur dins l’àmbit que, per fi, és el que has escollit tu!

INFORMACIÓ

Una de les universitats amb pràctiques obligatòries és la UVic! I no només això: podràs escollir on fer-les dins una gran borsa de pràctiques en empreses!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals