NOTÍCIES

Què sabem de les noves PAP dels Graus de Mestre?

Categoria
Què sabem de les noves PAP dels Graus de Mestre?

El juny del 2017, els alumnes que vulgueu estudiar el Grau en Educació Infantil o el Grau en Educació Primària haureu de superar obligatòriament la nova Prova d’Aptitud Personal (PAP), a més de la Selectivitat. Encara no es coneixen massa detalls d’aquest nou format, però us expliquem tot el que sabem! Fins el curs 2015-2016, s’avaluaven les llengües catalana i castellana. Aquest curs, el català i el castellà s’avaluarà a les mateixes PAU i les PAP seran dos exàmens diferents que avaluaran “les competències comunicatives i logico-matemàtiques bàsiques, i la capacitat de reflexió i raonament crític". Els futurs estudiants d'Educació Infantil o Primària haureu de realitzar les PAP el dissabte de la mateixa setmana de les PAU.

COM SERAN LES PROVES?

Les PAP seran dos exàmens per escrit:

  • Competència lingüística:

1. S’avaluarà la comprensió lectora, la capacitat de síntesi i l’expressió escrita sobre un article.

2. S’avaluarà el domini del sistema lingüístic a través d’identificar, corregir i justificar errors lingüístics sobre un fragment de text.

  • Competència lògico-matemàtica: consistirà en 25 exercicis en què haureu de resoldre, sense calculadora, problemes i situacions d’aplicació. Es tindrà en compte tant el procés de resolució com la idoneïtat de la resposta.

COM LES APROVARÉ?

Per aprovar les PAP, caldrà obtenir una nota mitjana de 5 entre els dos exàmens, amb la obligació d'obtenir una nota mínima de 4 en les dues proves. Encara no sabem quins seran els criteris de correcció, però aviat en tindrem notícies! Si hi vas ben preparat/da, segur que no tindràs cap problema! I, com a les PAU, també hi haurà dues convocatòries anuals!

   

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.