NOTÍCIES

Rànquing de les carreres més demandades

Categoria
Rànquing de les carreres més demandades

Quan toca escollir carrera i universitat, a molts us explota el cervell (i és molt normal!): és millor decidir-se per una passió o per una professió amb feina assegurada? Aquest és el dilema de cada curs. Alguns l'encerten i alguns no, però el més important és saber adonar-se'n i reconduir el camí per acabar fent allò que t'agrada! Cada curs, també, apareixen els famosos rànquings de Graus! Avui us parlarem de les carreres més demandades al món laboral, però també entre els futurs estudiants. A veure si coincideixen! graus-mes-demandats

CARRERES MÉS DEMANDADES AL MÓN LABORAL

CARRERES MÉS DEMANDADES PELS ESTUDIANTS

  • Un 97% dels titulats en Teràpia Ocupacional troben feina! Aquesta professió és també la 3a al rànquing de professions que creixeran més (un +25%) en els propers 5 anys, segons la revista econòmica Forbes!
  • Des de fa un temps, les Enginyeries apareixen a les posicions més altes de tots els Top10! L'Enginyeria Electrònica, Industrial i Automàtica és la 4a titulació més buscada!
  • Medicina segueix essent un dels Graus més necessaris, amb un 95,95% de taxa d'ocupació!
  • Tot i que el Grau en Medicina requereix més anys d'estudi i la superació del MIR, sembla que no us espanta, ja que segueix essent la carrera més demandada pels futurs estudiants!
  • Els Graus de salut ocupen les primeres posicions: Infermeria (2a posició), Psicologia (4a) i Fisioteràpia (6a)!
  • Dret i Administració i Direcció d'Empreses, dues de les carreres més clàssiques, no baixen del rànquing dels vostres gustos!
  • Segueix la passió per l'Educació: el Grau en Educació Primària és el 8è al rànquing d'estudis més demandats pels estudiants.

Ara és el moment de veure a quin Grau accedireu. La feina grossa ja està feta. Si mireu enrere, el Treball de Recerca, el Batxillerat o el CFGS i la Selectivitat semblen només petites proves que heu superat. Molta sort a les assignacions de places!

Font: Secretaria d'Universitats i Recerca de Catalunya

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals