NOTÍCIES

Responem Preguntes Freqüents de la Selectivitat!

Categoria
Responem Preguntes Freqüents de la Selectivitat! - Preparats.cat

Falta una setmana per la convocatòria ordinària de la Selectivitat! Que ràpid que ha passat el temps! Ara que queden pocs dies pels exàmens, potser se't plantegen alguns dubtes de coses que poden passar durant les proves. Responem algues de les preguntes més freqüents de la Selectivitat!

Les preguntes més freqüents de la Selectivitat!

  1. Què he de portar el dia de l'examen? No t'oblidis del DNI i del full de matrícula de les PAU. Un cop et donin les etiquetes identificatives de la Selectivitat durant el primer examen, no les perdis i porta-les cada dia!
  2. Es pot utilitzar el típex? No, no i no! Si un revisor/a de les PAU t'enganxa fent servir el típex, et pot suspendre l'examen!
  3. Què passa si arribo tard o si no puc anar a un examen? Si tens una explicació i pots aportar proves d'allò que t'ha passat (hospitalització, mort d'un familiar de 1r o 2n grau, accident de trànsit, etc), no pateixis: podràs anar a fer l'examen al tribunal d'incidències. 
  4. Què passa si he de fer dos exàmens en la mateixa franja horària? Avisa al tribunal del centre quan arribis i et permetran fer els dos o tres exàmens seguits, dins la mateixa aula i amb 30 minuts de descans entre prova i prova.
  5. Passa alguna cosa si no em presento a un examen de la Fase Específica? No passa res. Simplement, no es podrà tenir en compte per les ponderacions.
  6. He d'entregar un examen si el deixo en blanc? Presentar-te a l'examen implica també entregar-lo, encara que estigui en blanc. Si aquesta prova és de la Fase General, afectarà a la nota mitjana de la fase. Si és de la Fase Específica, simplement, no es tindrà en compte per les ponderacions.

Tens més dubtes sobre la Selectivitat? Registra't a Preparats.cat i podràs utilitzar tots els recursos que t'ajudaran a treure bones notes i a resoldre qualsevol pregunta que tinguis:

A més, si et registres a Preparats.cat rebràs una newsletter amb les notícies i novetats més importants sobre la Selectivitat, els graus universitaris i les universitats. I també entraràs en un Sorteig d'un Apple Watch SE! A què esperes?

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 18 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.