NOTÍCIES

La Selectivitat torna a canviar gràcies a les queixes dels alumnes

Categoria
La Selectivitat torna a canviar gràcies a les queixes dels alumnes

Fa gairebé una setmana que a molts de vosaltres us queia el món a sobre perquè la Generalitat va rectificar el funcionament de la Fase General de la Selectivitat 2017. Ara, gràcies a les queixes dels alumnes, el Departament d’Ensenyament fa un pas enrere!

Com queda la Fase General de la Selectivitat?

  • Els alumnes podran escollir la 5a assignatura de la Fase General entre les següents, independentment del Batxillerat cursat: Història i Fonaments de les Arts, Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials i, com a novetat, Història de l’Art!
  • Pels que volíeu matricular alguna d’aquestes assignatures a la Fase Específica i ja us vèieu perduts, aquí ve la part bona: si ho voleu, l’assignatura comuna de modalitat que escolliu per la Fase General us ponderarà a la Fase Específica, fent l’examen només una vegada! És a dir, el mateix examen comptarà dues vegades, sempre que s’hagi obtingut una nota igual o superior a 5!
  • Pels que no els vagin massa bé cap d’aquestes assignatures, segueix essent una mala notícia! Però encara teniu l’opció d’examinar-vos de 3 assignatures optatives a la Fase Específica. Com sempre, només compten les 2 amb millor nota.

Per què han canviat d’idea?

Un alumne va engegar una campanya participativa online de recollida de signatures contra la reforma. Aquesta campanya de Change.org ha recollit, a dia d’avui, més de 17.700 firmes que ha rebut la Generalitat! Clarament, als i les alumnes de Catalunya no els ha agradat la idea i han alçat la veu.

L’enhorabona!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.