NOTÍCIES

Ser mestre avui, ser mestre en un nou país

Ser mestre avui, ser mestre en un nou país

Si has pensat ser mestre de ben segur saps que és una professió que s'ha proposat assolir molts reptes: integrar la llengua al contingut, construir una societat formada però també amb bases ètiques, continuar amb l'immersió lingüística i ser un model pels seus alumnes. Volem orientar-vos per trobar les claus de la nova educació i per això ens vam acostar al IV Simposi Internacional de l'Ensenyament del Català que es va celebrar els dies 4 i 5 d'abril a la Universitat de Vic. Vam entrevistar als experts que ens visitaven i també a mestres i alumnes de graus de magisteri. No et perdis aquest reportatge!

 

Les claus dels experts, mestres i alumnes:

  • ROY LYSTER: "Un bon professor entén perfectament el concepte de ser una 'bastida'. Sap que ha d'ajudar als alumnes a fer tasques que no poden realitzar sols. Però, també ha d'ensenyar-los a realizar-les de manera autònoma."

  • DAVID LASAGABASTER: "Se suele decir que 'querer es poder' y el factor clave es la motivación. Con trabajo, ganas y motivación ningún objetivo es inalcanzable"

  • MAICA BERNAL: "Mai és una bona resposta dir que vols ser mestre perquè t'agraden els nens. T'ha d'agradar la professió."

  • POL GARCIA: "Un bon mestre és aquell que fa les classes realment atractives, sap captar l'atenció dels alumnes des del primer minut i atén la necessitats de tots i cadascun d'ells."

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquest grau o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals