NOTÍCIES

Tens entre 15 i 17 anys? Apunta’t a un campus d’estiu per preuniversitaris!

Tens entre 15 i 17 anys? Apunta’t a un campus d’estiu per preuniversitaris!
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Tens plans per aquest estiu? I si t’apuntes a un campus per preuniversitaris? És una gran oportunitat per provar coses noves, descobrir la teva vocació i per saber si el que vols estudiar fa per tu o no! Tot això en un entorn universitari i amb companys i companyes amb els mateixos interessos que tu!

Coneix els campus d’estiu de la Universitat de Vic:

  • UCamp : sobre empresa, màrqueting i comunicació.
  • 4Y4N at UCamp: sobre emprenedoria digital.

Com és l’UCamp i què s’hi aprèn?

L’UCamp és un campus d’estiu per a futurs comunicadors, periodistes, publicistes i persones interessades en el món de l’empresa.

Aquest curs, l’UCamp se centra en el personal branding, és a dir, en crear una marca personal perquè sàpigues vendre bé les teves idees i ser un/a bon/a influencer! Ho faràs amb:

  • El youtuber Outconsumer
  • El rei de Musica.ly Jan Cutillas
  • Roger Carandell i Ernest Codina d’Adolescents.cat
  • Professors universitaris de la UVic del món de l’empresa i la comunicació

Mira l’experiència d’una adolescent que va anar a l’UCamp el curs passat!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/v6rUVHUUgIc.jpg?itok=tCX9gUQ0","video_url":"https://youtu.be/v6rUVHUUgIc","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Vídeo incrustat (Responsiu)."]}

T’agradaria crear una gran empresa digital com va fer Mark Zyckerberg amb Facebook? Si tens dots d’emprenedor/a o vols desenvolupar-los, no et pots perdre el 4YFN at UCamp, una edició coorganitzada amb 4 Years From Now i Mobile World Capital Barcelona.

Durant 6 dies, passaràs per totes les fases necessàries per crear un negoci digital i entendràs què significa exactament ser emprenedor: des de pensar en una idea i crear el negoci fins al model d’ingressos i costos. Ho aprendràs amb:

  • Emprenedors reals d’empreses com Hawkers, By Hours, Healthapp, Brand Your Shoes i Nektria
  • Professors universitaris de la UVic del món de l’empresa i l’emprenedoria
Tens entre 15 i 17 anys? Apunta’t a un campus d’estiu per preuniversitaris!

A més, si vols, durant els dies del campus podràs allotjar-te a la residència RUVic i viure una experiència 100% universitària amb tots els teus companys i companyes. Què et sembla? Canvies de pla aquest estiu?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.