NOTÍCIES

Tens un cicle d'Informàtica? Fes la carrera de Multimèdia!

Tens un cicle d'Informàtica? Fes la carrera de Multimèdia! - Preparats.cat

Estàs fent o has fet un Cicle Formatiu de Grau Superior relacionat amb la Informàtica? Et recomanem donar un cop d'ull al grau universitari en Multimèdia, Aplicacions i Videojocs per continuar formant-te i aconseguir un currículum impressionant!

Per què estudiar el grau en Multimèdia?

Si ja tens una base d'informàtica i vols buscar sortides més creatives de la programació i el món digital, aquest grau és per a tu! A banda d'aprofundir en programació a través de diferents codis, també aprendràs sobre entorns web, aplicacions per dispositius mòbils, realitat virtual, realitat augmentada o sistemes interactius pel sector de l'entreteniment digital.

T'interessa tot aquest món? Doncs, estàs de sort, ja que els futurs graduats i graduades en àmbits informàtics i amb coneixement creatiu són i seran dels més buscats al mercat laboral. Avui dia, es necessiten professionals amb aquests coneixements a totes les empreses, així que no dubtis donar-li un cop d'ull en profunditat i valorar si està fet per a tu!

Estudia Multimèdia en grups reduïts i amb moltes convalidacions

Si vols estudiar aquest grau, el trobaràs a la UVic, on estudiaràs en grups reduïts i amb molta proximitat amb el professorat i tindràs accés a instal·lacions i laboratoris especialitzats de Multimèdia. A més, si has fet un cicle formatiu relacionat, tindràs moltes assignatures convalidades: entre 30 i 60 crèdits! Això vol dir que podries arribar a fer el grau universitari en 3 anys en comptes de 4!

Demana més informació o apunta't a les Jornades de Portes Obertes virtuals per preguntar tot el que necessitis saber!

 

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.