NOTÍCIES

L'alternativa al Saló: UNIferia, una fira virtual de les universitats catalanes!

L'alternativa al Saló: UNIferia, una fira virtual de les universitats catalanes! - Preparats.cat

La gran majoria d'estudiants en edat d'escollir estudis s'ha vist afectat per l'esclat del coronavirus a Catalunya. A més de la pèrdua de classes presencials durant mínim 15 dies i del neguit davant la Selectivitat, també s'han cancel·lat el Saló de l'Ensenyament i diverses fires territorials. Per això, les 12 universitats catalanes han decidit impulsar UNIferia, una plataforma virtual perquè l'alumnat pugui informar-se sobre tots aquests centres.

Com funcionarà UNIferia?

Aquesta fira online estarà activa del 19 al 21 de març i l'integraran les 12 universitats catalanes: la UAB, la UB, la UdG, la UdL, la UVic-UCC, la UIC, la UOC, la UPC, la UPF, la URL, la URV i la UAO CEU.

Durant aquests dies, l'alumnat podrà consultar informació sobre totes aquestes universitats: graus, preus, beques, notes de tall, allotjament, mobilitat internacional... També s'habilitarà un xat per rebre orientació i atenció personalitzada de cadascun dels centres!

Tot i que la fira virtual, creada per CRUE, se celebrarà durant el mes de març, la informació es podrà consultar a la web fins a l'octubre.

No us la perdeu!

Preparats.cat - Registre

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comentaris

ivonne.rrnn

Hola, 

Ens hem d'inscriure a la UNIferia, o és d'accés lliure?

Moltes gràcies!

carla.roca

Hola, ivonne.rrnn!

Disculpa, no hem vist abans el teu comentari! Com deus haver vist si has accedit a la web d'UNIferia, era obligatori registrar-se, però completament gratuït!

La fira ja ha finalitzat, però encara pots accedir a la web i consultar tota la documentació fins a l'octubre.

Cuida't molt!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.