NOTÍCIES

Univrs, l'App mòbil que t’ajuda a triar un grau universitari

Univrs app - Preparats.cat

Encara no saps què estudiar? Univrs és una app mòbil que unifica tota l'oferta universitària de graus i màsters de tota Espanya. En aquesta aplicació pots comparar entre els diferents estudis, desar-los a favorits, i fins i tot, fer un test vocacional.

Univrs ha sigut desenvolupada per Mireia i Eduard, una dissenyadora i un enginyer amb moltes ganes d'ajudar als joves estudiants, que com tu, volen trobar el seu futur acadèmic. La idea va sorgir de la seva pròpia necessitat d'escollir grau universitari. Rere trobar-se amb algunes dificultats van creure oportú crear una eina que ajudés a prendre aquesta decisió tan important. Hem de tenir en compte que, gairebé la meitat dels estudiants que es presenten a les proves d'accés a la universitat, ho fa sense saber què estudiar.


Aquesta aplicació va ser llançada l'any passat a Catalunya, mesos abans de la PAU. Després d’una gran acollida, van decidir ampliar la informació a la resta d’Espanya, d'aquesta manera, avui dia, els estudiants podeu trobar graus universitaris de totes les universitats de l'estat.


A més de desenvolupar aquesta aplicació, l’equip d’Univrs també es dedica a ajudar-vos resolent els vostres dubtes mitjançant el blog de la seva web, mail i Instagram, orientant-vos de forma que pugueu trobar el vostre estudi ideal.

Eduard i Mireia, creadors d'Univrs app - Preparats.cat


Com funciona el test vocacional?


Com a funcionalitat estrella, Univrs disposa d'un test vocacional que, responent unes senzilles qüestions de forma afirmativa o negativa, t’indica quins són els graus que més s'adapten als teus interessos i habilitats. Aquestes preguntes són curtes i es responen fàcilment lliscant d'un costat a l'altre de la pantalla.


Aquest senzill test és ideal per aquells estudiants que encara no tingueu clar quin és el vostre grau ideal. Té una duració de menys de 5 minuts i és molt fàcil de resoldre, ja que les qüestions que s'han de contestar són com: "M'apassiona la música" o "Sempre estic al dia de les últimes notícies".


Les preguntes del test vocacional van dirigides a conèixer com vols que sigui el teu dia a dia en el treball, quines labors vols desenvolupar i que és el que més t'apassiona. “Aquestes preguntes ens donen una visió molt més clara de com ha de ser el grau per tal que l’estudiant sigui feliç en el seu futur, tant acadèmic com professional” afirma la Mireia.


Així que si encara no saps que estudiar, descarrega Univrs i fes el seu test vocacional. Recorda, el futur és a les teves mans!

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
9 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.