NOTÍCIES

VÍDEO: Els 2 canvis més importants de la Selectivitat 2018!

Categoria
VÍDEO: Els 2 canvis més importants de la Selectivitat 2018!

Tornen els vídeos de les Càpsules preuniversitàries del nostre canal de Youtube! I comencem per un tema que, si fas 2n de batxillerat o d’un cicle formatiu de grau superior, t’interessa, i molt! En aquest nou vídeo, parlem dels 2 canvis més importants de la Selectivitat 2018!

Com serà la Selectivitat 2018?

  1. Bye, bye, Filo: fa uns mesos, el Ministeri d’Educació espanyol va decidir que l’assignatura d’Història de la Filosofia ja no es podia escollir a la Fase General i que passava a ser, únicament, una optativa a la Fase Específica. Això significa que t’obligaran a fer l’examen d’Història!
  2. Segueixen les restriccions a l’assignatura de modalitat de la Fase General: a la Fase General, a diferència del curs passat, ja no pots escollir qualsevol assignatura de modalitat. Ha de ser una de les següents: Fonaments de les Arts, Matemàtiques, Llatí o Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials. Això sí, independentment de quin batxillerat facis, si és que fas batxillerat.

No et perdis el vídeo per saber tots els detalls de cadascun dels canvis. I comparteix-lo amb qui vulguis!

Ara a estudiar de valent! Molta sort pel que queda de curs!

Registra't

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.