NOTÍCIES

[VÍDEO] Com estudiar i aprovar l'examen d'Història de la Selectivitat?

Categoria
Com estudiar i aprovar l'examen d'Història de la Selectivitat? - Preparats.cat

La por per l'examen d'Història de la Selectivitat és "REAL", com molts i moltes de vosaltres dieu! Potser aquesta por és perquè s'ha convertit en un examen obligatori de la Fase General i ja no existeix cap alternativa. Però, realment, és una assignatura tan complicada? Volem ajudar-te i demostrar-te que no és tan difícil!

Com estudiar i aprovar l'examen d'Història

En aquest nou vídeo de Preparats.cat trobaràs els tips i consells que més t'ajudaran per passar l'examen d'Història de la Selectivitat i, fins i tot, treure molt bona nota! 

Més recursos:

Esperem que tot això t'ajudi molt! Molta sort!

Registra't - preparats.cat

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.