NOTÍCIES

[VÍDEO] Young IT Girls, noies i tecnologia contra els estereotips de gènere

Young IT Girls, noies i tecnologia contra els estereotips de gènere

Saps que només el 28% de les persones que treballen en investigació científica a tot el món són dones? I que al sector de la informàtica i la comunicació (TIC), són el 30%? Hi ha un problema que dificulta que les noies estudiïn carreres tècniques i enginyeries i, encara més, que arribin a posicions de poder dins de les empreses. A què és degut? Quins estereotips de gènere ho estan dificultant?

En això estan treballant i reflexionant les Young IT Girls, una associació de noies enginyeres que treballen perquè les nenes i joves s'atreveixin a estudiar carreres tècniques i enginyeries i a trencar estereotips com:

  • Si estudies això, ets menys femenina
  • Ets friki i antisocial

A l'associació Young IT Girls en són moltes! Però un dia ens vam trobar amb 4 d'elles perquè ens expliquessin què fan exactament. Esperem que t'agradi l'entrevista!

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquests graus o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.