NOTÍCIES

Vine a preparar les PAP de mestre!

Vine a preparar les PAP de mestre!

Necessites ajuda per superar les Proves d’Aptitud Personal (PAP) dels graus de mestre/a? Hem preparat, juntament amb la UVic, unes sessions presencials on et donarem indicacions i consells per afrontar els exàmens amb èxit. Inscriu-te ara als Tallers pràctics de preparació de la nova PAP de Mestres!

Com seran els Tallers pràctics de preparació de les PAP de mestres?

Dia i hora: dissabtes 5 i 12 de maig del 2018 de 9:30 a 13:00 (amb una pausa d’11 a 11:30h)

Lloc: Espai Miramarges de la UVic-UCC

Els tallers es dividiran en dos dies:

  1. Preparació de l’examen de Competència comunicativa i raonament crític (5 de maig)
  2. Preparació de l’examen de Competència logicomatemàtica (12 de maig)

Places: màxim 30 persones

Preu: 50 €, que es retornaran als estudiants que es matriculin el curs següent a un Grau de Mestre de la UVic (Infantil, Primària o doble Grau amb menció en llengua anglesa)

 Qui ha de fer les PAP de mestre?

  • Les PAP avaluen l’alumnat que vol accedir als graus de Mestre d’Educació Infantil i Mestre d’Educació Primària
  • Són obligatòries si vols cursar un grau de mestre, tant si véns de Batxillerat com de GFGS, i les necessites per accedir a universitats públiques i privades
  • Cal fer-ne la matrícula a Accés Universitat entre el 24 de maig i el 6 de juny
  • No hauràs de fer les PAP de mestre si vas superar les del 2017, tampoc si ja complies les condicions per accedir a un grau de mestre durant les preinscripcions del 2014 al 2016. Ah, i tampoc si ja tens una titulació universitària o equivalents!

Com aprovaràs les PAP de mestre?

  • Et declararan “Apte/a” si aconsegueixes una mitjana de 5 punts entre els dos exàmens, sempre que els dos exàmens superin el 4’00.

 

Vols passar de ser un/a aspirant a futur/a estudiant d’un grau mestre? Segur que trauràs el millor de tu per superar aquest tràmit amb èxit! T’esperem els dissabtes 5 i 12 de maig perquè puguis posar en pràctica les teves aptituds. Mentrestant, et deixem un vídeo amb la sessió de l’any passat:

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals