NOTÍCIES

Visitar la universitat i parlar del futur professional amb professorat!

Tours presencials i xerrades online UVic - Preparats.cat

Cada cop està més a prop la decisió de què estudiar i on fer-ho! Molt sovint, us expliquem que una de les millors coses que podeu fer per prendre una bona decisió és visitar la universitat que us interessa o comunicar-vos-hi per resoldre tots els dubtes que tingueu. Per això, creiem que els Tours presencials i les xerrades online "Del grau a la professió" que ofereix la UVic són una gran oportunitat!

Tours presencials a la universitat

Del 14 al 20 de juliol, podràs visitar la UVic i totes les instal·lacions relacionades amb els graus que t'interessin! Durant el tour, t'acompanyarà i t'explicarà tot un/a estudiant del grau que vulguis estudiar i, al final, podràs parlar amb professorat per resoldre dubtes. Apunta-t'hi ja, que cal inscripció prèvia!

Xerrades online "Del grau a la professió"

Si el que més necessites és saber quin futur tindràs depenent de si esculls un grau o un altre, apunta't a aquestes xerrades online de 30 minuts en les quals el/la coordinador/a del grau que vols fer i un/a exalumne/a (que ja és un/a professional en actiu!) t'explicaran les sortides professionals, quina és la realitat laboral i reptes de futur. Inscriu-t'hi!

 

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.