NOTÍCIES

Vols ser mestre/a i ja has fet la sele? T’interessa!

Categoria
Vols ser mestre/a i ja has fet la sele? T’interessa!

Si vols accedir a un grau de mestre/a i vas fer les PAU l’any passat o en anys anteriors, potser això t’interessa. Has perdut la documentació de les notes, no pots accedir a Accesnet o, simplement, no recordes quina nota vas aconseguir als exàmens de català i castellà? Si tens aquest problema, has de dirigir-te a l’Oficina d’Accés a la Universitat, on et facilitaran aquesta informació. Ara bé, només pots demanar aquestes dades personalment a l’Oficina o per correu electrònic (escrivint-los a través de l’adreça amb la qual et vas registrar a Accesnet perquè puguin identificar-te), ja que no atenen aquestes consultes telefònicament. Quan et responguin, sabràs si ets:

APTE/A:

Vas aprovar les proves del català i castellà de la sele. Aquests resultats es generaran i validaran automàticament al teu perfil d’Accesnet quan finalitzi el procés de preinscripció. Per tant, no hauràs de portar cap documentació addicional.

NO APTE/A:

No vas aprovar algun dels dos exàmens (o cap dels dos) i, per tant, no ets apte. T’apareixeran les notes que vas aconseguir a les dues proves. Per això, si vols accedir a un grau de mestre, hauràs de tornar a examinar-te del català i del castellà de la sele. Nosaltres t'ajudarem a practicar amb els exàmens de selectivitat d'anys anteriors. Oficina de d’Accés a la Universitat Via Laietana, 2, 08003, Barcelona E-mail: accesnet.sur@gencat.cat Esperem que ho resolguis sense problemes! Ànims!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
12 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.