NOTÍCIES

Vols fer un simulacre gratuït de les PAP de CAFE?

Categoria
Vols fer un simulacre gratuït de les PAP de CAFE?

Vols accedir al Grau en Ciències de l’Activitat i de l’Esport? Doncs així hauràs de superar les PAP de CAFE! Les Proves d’Aptitud Personal (o proves físiques) són un requisit obligatori per accedir a la UVic-UCC, a l’INEFC, a Tecnocampus i a EUSES Terres de l’Ebre.

Vine a fer un simulacre de les PAP de CAFE!

Per 3r. any consecutiu, Preparats organitza una Sessió preparatòria gratuïta de les PAP de CAFE, que es farà a el proper 31 de maig a les instal·lacions de CAFE de la UVic.

Apunta-t’hi!

Inscripcions tancades

En què consisteix la sessió?

Es tracta d’una classe gratuïta amb professors de CAFE amb qui faràs un simulacre de les PAP, realitzant les proves una per una, per saber en quina forma física estàs i com t’has de preparar des de casa. A més, els professors resoldran tots els teus dubtes normatius i administratius sobre les proves.

Faràs tot això:

  • 10.00: Trobada a l’edifici de CAFE del Campus de la Zona Esportiva de la UVic-UCC, Vic
  • 10.00 a 10.30: Resolució de dubtes administratius i normatius
  • 10.30 a 12.00: Assessorament de les proves de salt horitzontal, llançament de pilota medicinal i cursa llançadora (“Course Navette”)*
  • 12.00 a 13.00: Assessorament de la prova d’adaptació al medi aquàtic

Si vols accedir al Grau de CAFE, t’aconsellem que vinguis a la Sessió, i així t’asseguraràs l”APTE/A” que necessites a les PAP! Esperem veure-t’hi!

*Si vols fer la prova de la ‘Course Navette’ hauràs de portar un certificat mèdic on s’especifiqui textualment que “L’aspirant està en condicions de realitzar proves físiques d’esforç màxim”.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.