Preguntes i Respostes

2 batxillerats

Comentaris

1

Hola!

Tinc unes quantes preguntes sobre el batxillerat:

1. Es pot fer un batxillerat (fer la sele o no) i independenment de si l'has aprovat repetir un altre batxillerat (i després fer la sele)?

2. Quina diferència hi ha entre les matèries específiques i les de modalitat? Quantes se'n poden triar de cada o en total?

3. Hi ha batxillerats que pot ser que no siguin "legals"? Hi ha molts pocs instituts que fan el batxillerat artístic audiovisual. Per què? Tindria algún tipus de problema si el fes?

Gràcies,  salutacions

Comentaris

carla.roca

Hola!

No tenim coneixement sobre el qual ens demanes a les preguntes 1 i 3 i el que et recomanem és que resolguis aquest dubte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat* (et copiem les seves dades de contacte més avall).

Responem a la pregunta 2:

  • Les matèries comunes d'opció (modalitat) són 4 assignatures entre les quals pots escollir només 1 i que es fan dins de la Fase General de la Selectivitat: Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les CC.SS., Llatí i Fonaments de les Arts. Dona un cop d'ull a les ponderacions abans d'escollir aquesta assignatura, ja que si també pondera al grau que vols accedir, et comptarà també a la Fase Específica, sempre que treguis una nota de 5 o superior!
  • Les assignatures específiques són les que es fan a la Fase Específica de la Selectivitat: aquesta fase és opcional. En pots triar fins a 3 però, en el càlcul final de la teva nota de Selectivitat només es tindran en compte les 2 amb més bona nota.

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

*Oficina d'Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d'atenció: Tot l'any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d'altres seus: Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona, Tortosa i Vic

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals