Preguntes i Respostes

2+3

Comentaris

1

M’agradaria saber més sobre aquest tema ja que jo he fet un grau superior i ara vull anar a la universitat i no sabia de l’existencia d’aquest metode, ni com fer-lo possible!

Comentaris

carla.roca

Hola, Marinakz_!

Bàsicament, si esculls un grau universitari del mateix àmbit del cicle que has fet, hauries de consultar les convalidacions de crèdits de grau superior. És molt probable que et convalidin fins a 1 any, depenent del grau i la universitat. Per tant, és molt possible que fessis 3 anys de grau en comptes de 4, que és el que duren la majoria de carreres.

Per conèixer les convalidacions, has d'anar a la web de cadascuna de les universitats que t'interessin i que ofereixin el grau que vols fer.

A més, l'alumnat que accedeix a la universitat no té l'obligació de fer Selectivitat i pot accedir només amb la nota final del cicle. Tot i això, si no t'arriba la nota, pots fer assignatures de la Fase Específica de la Selectivitat. Ara mateix, però, no coneixem les dates de la matrícula de Selectivitat perquè s'han ajornat.

Molta sort i cuida't!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals