Preguntes i Respostes

2a Assignació

Comentaris

1

Bon dia,

Se que si no he entrat a la 1a opció he d'esperar a la assignació definitiva, pero no hem queda clar que puc fer si tampoc hi entro. Puc entrar a la 2a opció? O si ja havia entrat abans i no he fet la matrícula ja no puc? Fins i tot després de la asignació definitiva puc fer alguna cosa per entrar a la 1a opció?

Gràcies, i perdoneu per fer-vos-ho repetir tantes vegades. Els estudiants som una mica caps de suro de vegades. 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Cap problema, és un procés complicat que costa d'entendre la primera vegada... i per això estem aquí! :)

T'expliquem què has de fer i aclarim un parell de conceptes que ens sembla que has confós:

  1. Si a la 1a assignació de places no has accedit a la teva primera opció i tampoc et vols matricular a la que t'han assignat, has d'esperar a la 2a assignació de places, no a l"Assignació definitiva". L"Assignació definitiva" és un tràmit que es pot activar a partir de demà i fins al 16 de juliol per a les persones que han estat assignades entre la seva 2a i 8a opció i decideixen matricular-s'hi. Si no ho fan, perden la plaça assignada.
  2. Entenem que el teu cas és el següent: no t'agrada la plaça i t'agradaria esperar a la 2a assignació. En aquest cas, no t'has de matricular i només has d'esperar a la 2a assignació sense activar cap tràmit. No perdràs la plaça assignada!
  3. Si esperes a la 2a assignació de places, pot ser que la teva assignació no canviï o que milloris. Mai se t'assignarà una plaça inferior que la que se t'ha assignat avui. És a dir, per exemple, si t'han assignat la tercera opció i decideixes esperar, pot ser que accedeixis a la segona opció o fins i tot a la primera. Mai de la quarta en avall!
  4. Imaginem que a la 2a assignació, tampoc millores la plaça i vols esperar més. Cap problema! Ara sí, hauràs de matricular-te per no perdre aquesta, però si actives el tràmit "Continuar en el procés d'assignació de places" (actiu del 24 de juliol al 30 d'agost) podràs esperar a totes les reassignacions de places. Durant aquestes reassignacions, es publiquen noves llistes i podria ser que milloressis l'assignació.
  5. Si en alguna reassignació millores la plaça, hauràs de fer la matrícula a la nova universitat i se’t retornaran els diners de la matrícula feta anteriorment, excepte les taxes, sempre que el canvi que facis sigui entre universitats públiques catalanes i la UVic-UCC.

Esperem haver resolt els teus dubtes i que ho tinguis una mica més clar!

Llegeix aquesta notícia sobre les assignacions de places per a més informació.

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals