Preguntes i Respostes

2ª ASSIGNACIO

Comentaris

1

Bona tarda,

Voldria exposar el meu cas, vull fer el grau de psicologia i la meva nota de tall es de 9.716 i aquest any ha pujat a 9.874. A la primera assignacio he entrat en 3ª opcio a pedagogia.

El meu dubte es el seguent,  jo NO vull cursar PEDAGOGIA ni matricularme ara el 26/7 que surten les segones assignacions, no m´importa perdra la plaça.

Si entres a psicologia que es la meva primera opcio si que la cursaria pero pedagogia no la vull fer, llavors tinc clar que explicitament si no se m´ha asignat psicologia  he de dir que vull "continuar en el proces de reasignacio de places" i continuar esperant la plaça, pero amb la plaça de pedagogia perque la pugui aprofitar algu que he de fer?

Moltes gracies

Comentaris

carla.roca

Hola, Ana!

No estàs obligada a matricular-te a la plaça de la 2a assignació, només es recomana per assegurar-te una plaça, en cas que no milloris durant les reassignacions.

Però si tens 100% clar que només vols estudiar Psicologia, pots esperar a les reassignacions activant el tràmit i sense necessitat de matricular-te a Pedagogia.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.