Preguntes i Respostes

2a reassignació

Comentaris

4

Tinc un dubte. Si vull seguir en el procés de reassignacions per la 2a reassignació de places haig de fer algun tràmit més?

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Hola!

Per continuar en el procés, no has de fer cap tràmit més.

Ara bé, si t'han assignat una plaça en la 1a reassignació que s'ha publicat avui i no la vols perdre per si de cas, et recomanem matricular-t'hi el pròxim 5 de setembre.

Sort!

nuriaferre000004

Hola! Tinc un dubte.

Si no he entrat a la primera reassignació de places i no vull continuar amb el proces de reassignacio de places, es a dir, vull aturar aquest proces i matricular-me a la universitat que m'han assignat des d'un principi, la qual ja vaig pagar les taxes al juny. Com puc fer-ho? 

Gràcies!

nuriaferre000004

Hola! Si no he entrat a la primera reassignació de places i no vull continuar amb el proces de reassignacio de places, es a dir, vull aturar aquest proces i matricular-me a la universitat que m'han assignat des d'un principi, la qual ja vaig pagar les taxes al juny. Com puc fer-ho? 

Gràcies! Espero resposta

Redacció Preparats.cat

Hola, Núria.

No cal que continuïs en el procés de reassignacions. Pots seguir matriculada a la universitat on vas fer els tràmits al juliol.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.