Preguntes i Respostes

2na Assignació

Comentaris

1

Bones! Avui ha sortit la resolució de la 2na Assignació de places universitàries i no m'han assignat cap de les 3 preferències, què puc fer a partir d'ara? He vist que ja ha acabat el termini de preinscripció per fer un CFGS i, mirant el web de canal universitat, no em queda clar si puc esperar-me al setembre per demanar plaça a un altre grau o si només és per qui fa les PAU al setembre... Algú podria ajudar-me a esclarir tot això?

 

Gràcies! 

Comentaris

carla.roca

Hola, Albert9643!

Et refereixes al fet que no t'han assignat cap plaça a la 1a assignació de places ni a la 2a? Si és així, tranquil perquè pot passar!

Et recomanem que esperis a les reassignacions de places, que et mantenen dins la convocatòria de juny i et permeten esperar per ser assignat en alguna de les teves opcions de la Preinscripció Universitària. Per poder esperar, has d'activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" al portal d'Accés Universitat. Es tracta d'un botó que pots clicar fins al 30 d'agost.

D'altra banda, pots fer la Preinscripció Universitària de setembre tant si fas o repeteixes la Selectivitat aquell mes, com si no. Podries fer-la si, tot i esperar a les reassignacions, no aconsegueixes cap canvi. Ara bé, si no has estat assignat a cap de les 3 opcions en convocatòria de juny, molt probablement és perquè no hi ha places disponibles i tampoc n'hi haurà al setembre. Si decideixes fer-la, només t'hi apareixeran les els graus + universitats on hi ha places disponibles. Per tant, seria bo que ampliessis el teu ventall d'universitats on estudiar, si és que alguna altra entra dins els teus plans de futur.

Esperem haver pogut resoldre els teus dubtes :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals