Preguntes i Respostes

2na Assignació

Comentaris

1

Bon dia,

En la 2a assignació m'ha tornat a tocar la 3a opció. A través del Canal Universitari he tramitat el procés per a continuar la reassignació del places. Però no em queda clar si en aquesta espera haig de matricular-me de l'opció que em van assignar. Si només espero i no em matriculo, puc perdre la plaça que m'ha tornat a tocar en 2a assignació?.
D'altra banda, m'he matriculat per a repetir al setembre un dels exàmens de la fase optativa. Si milloro la nota al setembre arribant a la nota de tall de la meva 1a opció m'han de donar la plaça? O ja és tard i haurà de ser per al següent curs?. Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Per no perdre la plaça assignada avui, és imprescindible que et matriculis. Si, més endavant, et reassignen a una altra universitat pública de Catalunya o a la UVic, et tornaran els diners que hagis pagat, menys les taxes universitàries! Posa't en contacte amb la universitat per saber quin dia pots fer la matrícula.

Com que no t'han reassignat a la teva 1a opció en cap moment, probablement significa que no queda cap plaça i que tampoc en quedaran al setembre... Per tant, t'aconsellem que segueixis en el procés de reassignació. Ara bé, no està de més repetir alguna assignatura i veure quines notes obtens. Llavors, pots començar el tràmit de Preinscripció Universitària de setembre i (a diferència de la convocatòria de juny) només hi veuràs les universitats que ofereixen places al grau que desitges. Si no hi trobes el que vols, no la continuïs i llestos!

Esperem que hi hagi molta sort!

Gràcies i molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals