Preguntes i Respostes

2na assignació garantia segura d'una plaça?

Comentaris

1

Havia situat Mates de UAB en 1a preferència, però ara vull matricular-me a les Mates de UB (que les tenia en segona opció) i avui, 19 de juliol, ja no ho puc canviar.

Donat que ja des del principi en la 1a assignació se m'ha admès en les dues carreres, se'm garanteix una plaça a la de la UB si espero la 2na assignació?

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Només se't garanteix plaça en una carrera, la que tens assignada actualment. Entenem que és la teva primera opció dins del llistat, així que ja no té sentit esperar a la 2a assignació perquè el sistema mai t'assignarà una opció "pitjor" que la que tens ara.

A partir del 26 de juliol, però, pots sol·licitar un canvi de preferències a la Preinscripció per afegir, eliminar o canviar l'ordre de preferències del teu llistat. Això ho pots sol·licitar a l'apartat "Les meves peticions" del teu perfil d'Accés Universitat. Per qualsevol dubte sobre aquest tràmit, si us plau contacta l'OAU o qualsevol de les seves seus.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.