Preguntes i Respostes

Accedir a la Universitat, cfgs o PAU?

Comentaris

1

Bon dia!

Exposo breument el meu problema: tinc 26 anys, i al 2012 vaig fer les PAU amb el seu corresponent batxi Humanístic. Vaig aprovar-ho, però ho vaig fer per fer. Ara realment se que vull estudiar veterinària, però em trobo amb el problema que no se si accedir preparant-me les proves per mi mateixa un altre cop, o fer un altre grau superior (tinc un ja de turisme, però la nota va ser un 6.5 de mitja més o menys).

El cas es que voldria sapiguer si no hi cap la possibilitat de varies opcions:

*una de fer les proves per mes grans de 25, ja que tot i que tinc un batxi i un cfgs amb una selectivitat feta fa 8 anys i mai vaig entrar a una carrera perque no sabia que volia fer. (se que les normes no ho contemplen, però necessito confirmar-ho)

*segona opció, torna a fer un cgfs i intentar que sigui de la familia sanitària. ¿els hi ha d'1 any? o tots son de 2 anys? el faria on-line. 

M'he preparat Biologia pel meu compte i em va molt bé, però amb les següents asignatures o porto molt malament perque no m'interessen gens...

Cap consell? Gracies!! 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Ja que és un cas molt concret i fa força anys que vas fer la Selectivitat, et recomanem que enviïs aquest missatge a l'Oficina d'Accés a la Universitat:

Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d'atenció: Tot l'any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Adreces d'altres seus: Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Tarragona, Tortosa i Vic

Gràcies per escriure'ns i cuida't!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.