Preguntes i Respostes

Accés a la Universitat amb un CFGS

Comentaris

1

És directe l'accés a la Universitat després de cursar un cicle formatiu de grau superior?

Quins estudis es poden cursar? Hi ha una llista publicada dels graus que es poden fer segons el cicle formatiu que has fet?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, l'accés a la universitat després de cursar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) és directe. Només has de fer Selectivitat en cas que vulguis apujar la teva nota d'accés.

Pots fer qualsevol tipus de grau universitari, no hi ha cap restricció. Simplement, fes un cop d'ull a les notes de tall, per saber si arribes a la nota per accedir. Si no, pots examinar-te d'algunes assignatures de la Selectivitat.

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.