Preguntes i Respostes

Accés segona carrera

Comentaris

1

Bon dia, soc Lucia ara mateix estic cursant 4t de pedagogia i al finalitzar voldria cursar educació, per entrar a educació quina nota cal, es a dir, entro amb la mitjana de la meva primera carrera (pedagogia) o amb la nota comuna que vaig treure a les PAU quan les vaig fer abans d'entrar a pedagogia, caldria fer les PAU per accedir-hi? o simplment amb la nota mitjana de pedagogia ja hi podria entrar? moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Lucia!

Per acabar de saber si necessites complir algun altre requisit (com superar les PAP d'Educació), et recomanem que traslladis aquest dubte a la universitat on vulguis estudiar el grau d'Educació. 

De tota manera, tu mateixa pots escollir la nota d'accés que més t'interessa per entrar al nou grau. Normalment, s'escull la nota més alta o la que et pot afavorir més.

Si vols accedir amb la nota de les PAU, hauries de mirar la nota de tall d'accés de "PAU i FP". Si vols accedir amb la nota mitjana de Pedagogia, hauries de mirar la nota de tall per a "titulats universitaris".

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.