Preguntes i Respostes

Accés a un grau per Reconeixement de Crèdits

Comentaris

3

Bona tarda,

Em dic Joan i actualment estic cursant 4rt curs del grau en Infermeria a les Escoles Universitàries Gimbernat (UAB).

Em van comentar que podia accedir al Grau en Medicina a través del reconeixement de crèdits però tinc dubtes sobre aquest procés.

La meva idea era finalitzar els estudis d'Infermeria i llavors accedir a Medicina, però tal com em van dir des de la Universitat de Vic, puc demanar l'accés per aquesta via encara que no hagi acabat el grau actual. El meu dubte és: Si demano l'accés per aquesta via, puc finalitzar els meus estudis de Grau en Infermeria i matricular-me abans que se'm tanqui l'expedient d'infermeria a Medicina?

Sé que és complex d'entendre, però no hi ha cap universitat que m'ho hagi pogut respondre, i la meva tampoc.

Des de la meva universitat em diuen que el que vull fer és un canvi d'expedient, però entenc que d'aquesta manera no podria finalitzar els estudis d'infermeria (que només em queda el TFG) i iniciar els estudis de Medicina.

Conec tota la documentació que haig d'entregar a les dues universitats que vull accedir (UVIC i UAB) així i tot, no em queda clar tot el procés.

Moltes gràcies
 

Comentaris

carla.roca

Hola, Joan!

Com bé et van dir a la UVic, pots accedir al grau en Medicina d'aquesta universitat amb el grau d'Infermeria finalitzat o no finalitzat, a través d'un trasllat d'expedient

Si el que vols és saber si et donarà temps d'acabar el grau en Infermeria abans d'haver de començar Medicina, has de mirar els terminis de sol·licitud i de matrícula d'aquest procés.

Si no t'hem acabat de resoldre el dubte, et recomanem que truquis a la mateixa Facultat de Medicina de la UVic-UCC (93 881 55 37) i expliquis amb molt detall la pregunta, ja que tracten amb casos com el teu cada dia.

Molta sort!

ordeixj

Bona nit, 

Gràcies per la resposta!

 

El meu dubte és si tot i acabar la carrera d'infermeria puc demanar aquest canvi d'expedient per accedir al grau en Medicina. 

Tot i així, em posaré en contacte amb la facultat de Medicina de la Uvic.

 

Moltes gràcies!

carla.roca

Hola!

Sí, tot i acabar la carrera de Infermeria pots demanar un trasllat d'expedient. No és necessari que accedeixis a Medicina per la Preinscripció Universitària.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.