Preguntes i Respostes

Activar tràmit "assignació definitiva"

Comentaris

1

Bones!

Com puc activar el tràmit "assignació definitiva" en el portal d'accesnet?

En el cas de que m'esperés a la segona assignació, no cal que faci res en el portal web, anomenat anteriorment, fins el dia 24 de juliol que surtin els resultats, oi? Llavors, si vull acceptar la plaça que m'han assignat, hauré d'activar el tràmit "assignació definitiva"?

Moltes gràcies!!

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. Es tracta d'un botó que t'ha d'aparèixer a la teva Preinscripció Universitària a partir d'avui a les 13 h i fins el dia 16 de juliol a les 11 h. Si encara no el veus, segueix accedint al portal durant el dia d'avui per si s'ha actualitzat la pàgina.
  2. Efectivament, si vols esperar a la 2a assignació de places (24 de juliol), no has de fer cap tràmit i no perdràs la plaça assignada.
  3. Si estàs d'acord amb l'assignació del dia 24 de juliol, no hauràs de fer cap tràmit al portal, només matricular-te a la universitat.

Molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.