Preguntes i Respostes

Admisió

Comentaris

1

Si jo no entres ni a 1ra ni a 2na assignacio l’any q be podria optar a presentarme al febrer si quedessin plaçes sense ocupar o renunciades al llarg del curs??

Comentaris

carla.roca

Hola!

És molt poc probable, ja que si un grau queda ple, automàticament es crea una llista d'espera de totes les persones que hi volien accedir però no han pogut. Per tant, si hi ha alguna persona que ha estat assignada a aquell grau però hi renuncia, hi accedirà la primera persona de la llista d'espera per ordre de nota d'accés. I així consecutivament...

A la Preinscripció Universitària de febrer només hi trobaràs els graus que tenen places lliures perquè no van omplir-les al juny, setembre ni octubre. Tot i això, si et passa, vés consultant les següents convocatòries per assegurar-te'n. Fins i tot pots fer alguna trucada a la universitat perquè et vagi informant de quantes places disponibles hi ha en cada moment.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals