Preguntes i Respostes

Ajuda amb les inscripcions

Comentaris

1

Hola bon día. 
Us explico… l’any passat vaig acabar batxillerat i vaig fer la selectivitat al septembre. Tot i així no vaig arribar a la nota per a poder entrar a la carrera de criminologia. 
aixi que aquest any tornaré a fer la selectivitat amb l’objectiu de pujar nota i poder entrar a la universitat. 
La meva pregunta era si podíeu informar-me sobre les preinscripcions, inscripcions, prematrícula, matrícula… ja que estiu molt perduda en aquest tema, i tinc por de no saber alguna data i no fer la inscripció necessària i després no tenir plaça, tant a ma universitat con a les PAU…

 

Moltes gràcies! 
Yaiza Zapatero 

Comentaris

carla.roca

Hola, Yaiza!

Només has de tenir 2 coses en compte:

  • T'has de matricular de la Selectivitat per poder fer els exàmens que vulguis per apujar nota. Has de fer-ho en el termini de "matrícula lliure", ja que, pel que dius, ja no estudies a cap institut: del 2 al 12 de maig a Accés Universitat.
  • Hauràs de fer la Preinscripció Universitària a Accés Universitat per demanar plaça al grau que vols estudiar. Encara no s'han confirmat dates definitives, però segurament existiran les dues convocatòries de sempre: la de juny i la de setembre. Quan sapiguem dates, les publicarem a la web i a les xarxes socials i també enviarem un correu electrònic a totes les persones registrades de la web.

Sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.