Preguntes i Respostes

Anular Preinscripció Setembre

Comentaris

1

Bon dia. Abans de res agrair la feina que feu, m'ha anat molt bé consultar les preguntes i respostes d'aquesta web. 

Tinc 2 preguntes:

1.-Ahir vaig fer preinscripció Setembre 2020 només 1 preferència, però avui he rebut un missatge d'un centre CFGS i vull fer aquest Grau Superior.

Com puc eliminar la preinscripció realitzada ? crec que avui és el darrer dia de la preinscripció! No vull fer cap preinscripció a Setembre i he gravat la petició.

2.-A la Selectivitat del juny vaig fer Física (9) i Biologia (6) i ara al Setembre només he fet 2 assignatures de la Fase Especifica, Biologia (7) i Matemàtiques (6) per si el proper any vull fer un altre carrera (Infermeria) donat que Física no em pondera.

La meva pregunta és si faig el CFGS després dels 2 anys. em ponderen Física (9) i Biologia (7) més la nota del CFGS ?

Moltes gràcies !

Comentaris

carla.roca

Hola, Airun!

Gràcies, ens alegrem molt que la web et sigui d'ajuda :)

  1. Intenta posar-te en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat o amb qualsevol de les seves seus perquè t'expliquin com s'anul·la. En cas que no puguis anul·lar-la, imaginem que no passa massa res, ja que si t'assignen a una universitat i no hi vols anar, simplement no t'hi matriculis i problema resolt!
  2. Sí, encara seran notes vàlides, ja que les qualificacions de la Fase Específica serveixen per accedir a la universitat l'any en què es fan els exàmens i pels dos cursos següents. Tot i això, quan arribi l'any en el qual vols accedir a la uni, et recomanem que tornis a verificar-ho, no fos que hagués canviat la normativa al respecte.

Moltíssima sort al CFGS i gràcies per escriure'ns!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals