Preguntes i Respostes

Arquitectura o Disseny d'Interiors?

Comentaris

1

Hola! Tinc un dubte sobre quina carrera estudiar. M'agrada l'àrea del disseny, projectes manuals i les matemàtiques, però no la física. Que seria millor estudiar, Arquitectura o Disseny d'Interiors?

Comentaris

Publicat per: Redacció Preparats.cat

Hola, Ariadna!

Si tens clar que no t'agrada la física, has de pensar que a Arquitectura sí que es fa aquesta assignatura. Així que potser et convé més estudiar Disseny d'Interiors.

Per acabar de decidir-te entre una o l'altra carrera, et recomanem contactar amb una o més universitats que ofereixin aquests estudis i demanar més informació sobre el pla d'estudis (les assignatures), així com la possibilitat de posar-te en contacte amb un estudiant actual o graduat perquè t'expliquin la seva experiència.

A més, una molt bona opció per informar-te dels estudis i veure si les classes t'agradarien és assistir a les Jornades de Portes Obertes de les universitats, si és que les que fan aquests estudis encara ofereixen dates per visitar-les.

Finalment, recorda que per estudiar disseny d'interiors, normalment et trobaràs el grau en Disseny i que el Disseny d'Interiors és una menció (o especialització) a dins del grau més general.

Molta sort i gràcies per escriure'ns ❣

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.