Preguntes i Respostes

Artístic o social

Comentaris

1

Estic a 4 de la eso, i he de decidir ja sobre quin batxillerat vull fer i dubto entre el social o el artístic .

Vull fer un grau universitari pero encara nose si de  disseny ,de publicitat i relacions públiques , de Marketing ... No se si es millor per la sele fer el social , pero m’encantaria fer l’artistic i tinc por de que per fer l’artistic després no pugui fer publicitat o Màrketing...

Comentaris

carla.roca

Hola!

No hi ha cap problema, ja que podràs accedir a qualsevol carrera des de qualsevol batxillerat. Si tens ganes de fer l'artístic, no ho dubtis ni un moment! Pensa que aquests dos anys, a banda de preparar-te per la universitat, també els has de gaudir! Així que segueix el teu instint :)

Moltíssima sort i gràcies per confiar en nosaltres!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.