Preguntes i Respostes

Asignatura troncal selectivitat

Comentaris

1

Hola, si m'he examinat de mates aplicades a les ciencies socials, es veritat que si trec mes d'un 5 aquesta nota em serveix per puntuar dues vegades, es a dir, per la fase obligatoria hi ha les optatives,? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, si treus un 5 o més d'algunes assignatures, entre les quals hi ha Matemàtiques aplicades a les CC.SS., també et ponderarà a la Fase Específica.

Molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.