Preguntes i Respostes

Assignació definitiva

Comentaris

1

Hola, vull fer l'assignació definitiva de la plaça que m'ha estat assignada en segona opció però el tràmit encara no està actiu a Accesnet. Voldria saber si fent l'assignació definitiva ara (per matricular-me el dia 18) podré optar a una possible reassignació de plaça si finalment baixés la nota d'accés de la meva primera opció. O fent l'assignació definitiva ara perdo tota opció a una possible reassignació de places?

Comentaris

Redaccio

Hola, Miquel Angel!

És possible que el tràmit encara no estigui actiu! Vés-ho provant durant el dia d’avui i, si veus que no ho trobes, pots posar-te en contacte amb l’Oficina d’Accés a la Universitat, que és l’organisme que gestiona el web d’Acccesnet. Aquí tens les seves dades:

Oficina d’Accés a la Universitat
Adreça: Via Laietana, 2 planta baixa
Població: 08003 Barcelona
Telèfons: 93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores
Adreça de contacte: Bústia de contacte
Horari d’atenció: Tot l’any de dilluns a divendres de 9 a 14 hores

D’altra banda, si actives l“Assignació Definitiva” vol dir que acceptes la plaça i finalitzes el teu procés de Preinscripció. És a dir, que ja no tens dret a participar de les altres assignacions i reassignacions de places!

Recorda que si esperes a la 2a assignació de places, no perds la teva! Es publica el dia 24 de juliol i tens fins al 27 per matricular-te. Després d’aquest dia, si no et matricules, sí que la perdràs! Si vols veure si millores, et recomanem que esperis a la 2a assignació perquè no hi perds res!

Esperem haver respost el teu dubte.

Que tinguis molta sort! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals