Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

1

Hola!

Mireu a la 1a assignació no he pogut entrar a Veterinaria (1 decima) i estic esperant a la 2a. El cas es que si tampoc entro faria la sele de biologia per pujar la nota al setembre.

La preincripció a la uni seria igual que en la convocatoria de juny? I també m'agradaria saber si es reserven places pels que fan la sele al setembre o no, i també saber com va l'accés pels de la convocatoria extraordinària, per més o menys saber si podria entrar-hi o m'espero fins l'any que ve.

I per últim saber fins quan té vigencian la nota de la sele (m'han dit que 2 anys, és a dir que l'any actual i un altre més, en el meu cas fins 2021).

Comentaris

carla.roca

Hola!

Probablement, serà impossible accedir a Veterinària fent la Preinscripció Universitària de setembre, ja que és un grau que sol quedar ple al juny.

Si fessis la Preinscripció de setembre (que es fa igual que la del juny), has de saber que no es reserva cap plaça i que et quedaràs a la cua de la llista d'espera de les persones que (com tu) no heu pogut entrar a la 1a assignació de places. Així que, de ben segur, perdries moltes possibilitats...

Creiem que el millor que pots fer és esperar a la 2a assignació de places (24 de juliol). Si tampoc hi accedeixes, et recomanem que segueixis esperant a les reassignacions. Per fer-ho, hauràs de matricular-te a la plaça que t'assignin el dia 24 de juliol i activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places", que estarà disponible del 24 de juliol al 30 d'agost i que trobaràs al web de Preinscripció. Llavors, durant cada reassignació, veuràs si et quedes amb la mateixa on t'has matriculat o si t'han assignat a Veterinària.

Si no hi accedeixes a través de les reassignacions, hauràs d'esperar al curs que ve per tornar a intentar-ho! Les notes de la Fase General tenen validesa tota la vida i les de la Fase Específica, 2 anys, com bé dius.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals