Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

1

Hola!! Sabeu com funcionen la primera assignació i la segona? En funció de què va? Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

 1. La 1a assignació de places es publica l'11 de juliol i la 2a assignació de places es publica el 24 de juliol
 2. A la 1a assignació, t'assignen una plaça entre la teva 1a i 8a opció de preferències. Poden passar diverses coses:
  1. Que t'assignin a la teva 1a opció. Per a tu, ha acabat el procés de Preinscripció Universitària i ja et podràs matricular en les dates que et digui la universitat en qüestió.
  2. Que t'assignin entre la 2a o 8a opció. Poden passar 2 coses:
   1. Que decideixis acceptar i matricular-te a la plaça assignada. Per fer-ho, has d'activar el tràmit d"Assignació definitiva".
   2. Que no t'agradi la plaça i decideixis esperar a la 2a assignació. En aquest cas, no t'has de matricular i només has d'esperar al 24 de juliol sense activar cap tràmit. No perdràs la plaça assignada!
 3. A la 2a assignació, poden passar diverses coses: que no variï l'assignació i que hagis d'esperar a les reassignacions o que millori.
  1. Si la plaça t'està bé, ja podràs matricular-te a la universitat.
  2. Si vols esperar per veure si millores encara més, hauràs de matricular-te a la universitat assignada per no perdre'n la plaça i activar el tràmit de "Continuar en el procés de reassignació de places". En aquest cas, hauràs d'esperar a les diverses reassignacions de places per veure si millores i aconsegueixes entrar. Mentre esperes, com que t'has matriculat a la plaça assignada, fins i tot pots començar a anar a classe. Si en alguna reassignació millores la plaça, hauràs de fer la matrícula a la nova universitat per poder fer el canvi.

És un procés una mica complex, però esperem que ens hagis pogut entendre :)

Si no queda clar i vols que en parlem per telèfon, pots trucar al 938 816 177 i demanar per Carla de Preparats. Estaré encantada de tornar a explicar-t'ho!

Fins ben aviat i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

 • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
 • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
 • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
 • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
 • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
 • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.