Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

1

Bones馃憢馃徎 Voldria saber com funcionen les assignacions, en el meu cas arribava a la nota d鈥檃cc茅s de les dues primeres preferencies, pero m鈥檋an dit que m鈥檋e d鈥檈sperar al 24 de juliol. Esperar a la segona assignaci贸 vol dir que ja no tinc opci贸 d鈥檈ntrar a la primera opci贸?? Ahir ja es van assignar totes les places?聽

El problema es que jo entrava per nota a les meves dues primeres opcions i actualment, no he entrat a cap d鈥檈lles

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. No pateixis, esperar a la 2a assignaci贸 no vol dir que ja no tinguis cap opci贸.
  2. Quan esperes a la 2a assignaci贸 o a les reassignacions, nom茅s pots millorar la pla莽a assignada dins el llistat de prefer猫ncies. 脡s a dir, per exemple, si t'han assignat la tercera opci贸, podries accedir a la segona o, fins i tot, a la primera. Mai de la quarta en avall!
  3. 脡s normal que no hagis accedit a universitats on creies que tenies nota suficient, ja que les notes de tall que havies vist s贸n les de la Preinscripci贸 Universit脿ria de l'any passat i nom茅s serveixen d'orientaci贸 pel curs actual. Dem脿 es publicaran les notes de tall 2019 i podr脿s veure quina difer猫ncia hi ha hagut entre la teva nota d'acc茅s i les notes de tall.

Si decideixes esperar a la 2a assignaci贸, no has d'activar cap tr脿mit i tampoc perdr脿s la pla莽a assignada. En canvi, per esperar a les reassignacions 茅s necessari activar el tr脿mit "Continuar en el proc茅s de reassignaci贸 de places". Per saber-ne m茅s, llegeix aquesta not铆cia!

Gr脿cies per escriure'ns i molta sort! :)

Comparteix aix貌:

Registra鈥檛

Podr脿s accedir a tots els continguts del nostre web i rebr脿s puntualment informaci贸 per correu electr貌nic segons els teus interessos.

Condicions generals