Preguntes i Respostes

Assignacions

Comentaris

1

Hola!! M'ha arribat la nota per estudiar infermeria a la UB, que és la meva sisena opció, pero m'agradaria millorar la assignació per fer el grau a la UAB. 

Si m'espero a la segona assignació, tot i que no perdi la plaça inicial, la probabilitat que em toqui anar al torn de la tarda augmenta? 

L'elecció del horari es fa mitjançant la nota d'accés o segons la gent vagi acceptant l'assignació? 

Comentaris

carla.roca

Hola!

En aquest cas, hauries de contactar amb la universitat per saber quin és el sistema que utilitzen!

Molta sort.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.