Preguntes i Respostes

Assignacions i matrícules universitat

Comentaris

5

Hola! Tinc un dubte que em té jna mica preocupada sobre la preinscripció a la uni... Doncs resulta que jo vull estudiar medicina, i tinc certes primeres opcions però si no entro a cap d’aquestes tinc pensada una carrera com a opció b. El que no entenc és el procés d’assignacions de places que es fa un cop acabada la sele. Si no entro a medicina com a primera opció, em puc matricular a la opció b i seguir en el procés d’assignació per assegurar-me que no perdo una plaça a medicina? O si em matriculo perdo el dret a reassignació? I si és el segon cas, això significa que he d’estar esperant durant la 2a, 3a, 4a... assignacions fins a saber si hi ha una plaça per mi a medicina? Això no comportaria que perdés també la meva plaça a la opció b que vaig aconseguir en un principi?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Et recomanem llegir aquest article sobre assignacions i reassignacions on expliquem aquest procés :)

Que tinguis molta sort!

Sonpermed

Hola,

Segueixo sense tenir clar com es produeix l'assignació de la segona a la vuitena opció. Segueix estrictament l'ordre establert, o hi ha moltes probabilitats que de la segona saltis a la tercera o quarta?

Gràcies! 

carla.roca

Hola!

L'Oficina d'Accés a la Universitat t'assignarà en funció de la teva nota d'accés i també de l'ordre de preferències que hagis escollit. És a dir, si tu tens prou nota per accedir i hi han prou places, accediràs abans a la teva 1a opció que no pas a la segona, i així successivament. 

Les places no s'assignen aleatòriament ni sense tenir en compte el teu ordre de preferències.

Esperem que ara hagi quedat més clar :)

Molta sort!

Sonpermed

Gràcies. Quantes reassignacions es fan? 

carla.roca

Hola!

Segons el calendari de Preinscripció Universitària, es faran fins a 3 reassignacions.

Gràcies i sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.