Preguntes i Respostes

Assignacions universitats

Comentaris

1

Tinc un 9,2 a la nota d'accès pero no és suficient per la meva carrera, m'agradaria esperar a la 2a assignació per veure si entro però tinc el dubte de si l'espera a la 2a assignació farà que perdi la meva prioritat per entrar a la segona opció, és a dir, ara podria entrar a la meva 2a opció però vull esperar a veure si puc entrar a la 1a, si no entro a la 1a opció després de la 2a assignació puc entrar a la 2a opció sense cap problema o tindran prioritat aquells que no van esperar a la 2a assignació, gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

No entenem massa bé la teva pregunta...

Si et refereixes a que si perdràs la plaça que t'han assignat a la 1a assignació per esperar a la 2a assignació, NO la perdràs. Tampoc has de fer cap tràmit, només esperar fins el 24 de juliol, a la 2a assignació.

Si no et referies a això, ens pots explicar el teu dubte d'una altra manera?

Gràcies.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.