Preguntes i Respostes

Astic mol perduda

Comentaris

1

m'agradaria fer algo relacionat amb les ciències però les mates sem donen fatal llavors ja ho puc descarta perque a batcillerat si fax el científic ho passare bastant malament. També crec que el batxillerat humanístic mel trauria bé, osigui que nom costaria tant. Després he fet molts tests i em surt que el que més seria administració d'empreses que bueno bé però tinc molt clar que de gran vull continuar vivint on visc i aqui no crec que això tingui molta sortida igual que ser advicada o periodista que m'atreu però per a mi es molt important no viure en una gran ciutat ni fer molts kilometrea cada dia.

Gràcies, espero la vostra resposta!

Comentaris

Redaccio

Hola!

Creiem que necessites trencar amb un parell de prejudicis que tens que creiem que et dificulten la decisió de què estudiar. És a dir:

  1. D'una banda, volem que sàpigues que és possible començar un batxillerat en el qual faràs una assignatura que et costa. Simplement, planta-li cara! Aprofita aquest estiu per estudiar matemàtiques i, quan comencis 1r de batxillerat, demana ajuda a algú de 2n i fes classes particulars! No li has de tenir por, tot és qüestió de l'esforç que li posis!
  2. D'altra banda, ara creus que no vols viure en una ciutat gran ni moure't massa amb transport públic o vehicle propi, però qui sap què pensarà la "tu" del futur? No sabem on vius i potser es tracta d'una localitat petita amb poques possibilitats, però has d'obrir la teva perspectiva i pensar, per exemple, en la teva comarca. Segur que hi ha un munt d'empreses i institucions on podries treballar havent cursat periodisme, dret, ADE o una carrera de ciències!

Esperem que puguis trencar amb aquestes idees preconcebudes i que puguis decidir sense por i deixant-te portar pel que més t'agradi! :)

Et deixem uns quants recursos que esperem que et serveixin:

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals