Preguntes i Respostes

Beques i ajuts

Comentaris

1

Bon dia!

Sóc una estudiant catalana i voldria saber a quines beques puc optar o sol·licitar si vull estudiar a una universitat d'Andalusia. 

També em demanen el certificat de la prova d'accés per a majors de 25 anys, em serveix el full que puc descarregar des de la pàgina web de accés universitat.gencat?

 

Gràcies!!! 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Ja que tots els dubtes es responen segons la normativa del govern andalús, et recomanem que traslladis les preguntes a la mateixa universitat on vols accedir!

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.